Over

12186240_10205562864047205_1046110586121036239_o

Hey you!

Ik ben Joachim Cruysberghs, aangenaam! Ik woon in Lommel, ben geboren op 5 augustus 1995 en studeer communicatiemanagement aan de Thomas More hogeschool in Mechelen. Ik ben een copywriter in wording (hopelijk!) die verslaafd is aan het kijken van films en series. Met deze blog probeer ik beter te worden in het schrijven van o.a. filmrecensies en zo wil ik een eigen schrijfstijl ontwikkelen. Zeg nu zelf, wie wil er nu niét films recenseren? Na het zien van Victoria dacht ik: “He, ik wil mijn mening over deze prachtfilm delen met de wereld!” Van het een kwam het ander en nu is Fresh Bananaz een feit. De naam is een parodie op de alom bekende site rottentomatoes.com

In het verleden heb ik al veel pogingen gedaan om blogs te onderhouden, maar dit voelt anders. Misschien krijg ik totaal geen bezoekers of is niemand geïnteresseerd in mijn berichten, so be it. Ik doe dit graag en  het volgen van het laatste filmnieuws deed ik al elke dag, het is dan ook iets wat mij echt interesseert. Verder ben ik geïnteresseerd in muziek, reclame, media en vinyl. Aan de laatst genoemde verslaving geef ik iets meer geld uit dan ik zelf wil. Het is sterker dan mezelf, je kent het wel.

Nog vragen? Shoot! Als je contact met me wil opnemen of feedback wil geven kan je altijd een mailtje of een DM op Twitter/Facebook sturen. Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen!

Enjoy your stay!

Joachim Cruysberghs

Fresh Bananaz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.