Game of Thrones – Seizoen 6 trailers

Ein-de-lijk. Na een paar teaser trailers heeft HBO de eerste ‘echte’ trailer van het zesde seizoen van Game of Thrones op ons losgelaten. De nieuwe footage gaat gepaard met Wicked Game van James McMorrow. We weten nu al iets beter wat we kunnen verwachten en op 24 april kunnen we de eerste aflevering zien. Eerlijk gezegd? Beter dan dit wordt het volgens mij niet. Bekijk de trailer hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

Zoals eerder gezegd waren ook wat teaser trailers

De trailer die hieronder getoond wordt is een verschrikkelijke montage van alle traumatische gebeurtenissen uit de voorbije seizoenen: De executie van Ned Stark, de Red Wedding, de dood van Ygritte, Jaime die zijn hand verliest, enzovoort. We horen ook Max Von Sydow, de acteur die de rol van de Three Eyed Raven voor zijn rekening neemt. Hij vervangt de acteur die aan het einde van seizoen 4 te zien was. Hij vertelt de jonge Bran Stark om niet te blijven hangen in het verleden. Hij antwoordt met de zin: “They have no idea what’s coming”. Hij kan het over de White Walkers hebben of over het feit dat er geen spoilers meer zijn van de boeken. Iedereen zit in hetzelfde schuitje, met spanning af te wachten op wat komen zal.

De trailer hieronder toont geen nieuwe footage, maar laat audioclips horen van voorbije seizoenen die slechte dingen voorspelden voor de Starks, Lannisters en de Targaryens.

Wat vind jij van de nieuwe trailer? Geweldig of had je er meer van verwacht? En tel jij, net zoals ik, de dagen af naar het volgende seizoen? Laat het weten in een reactie 🙂

© Fresh Bananaz | Auteur: Joachim Cruysberghs – @iCruysberghs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.