Wat kan er beter bij Fresh Bananaz?

Hey you!

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de steun, likes/comments & follows die ik van jullie gekregen heb (en blijf krijgen!). Dat is voor mij een enorm grote motivatie om te blijven schrijven. Echt, dikke merci! 😉 Wel spijtig dat ik weinig tijd heb om bezig te zijn met de blog, dat komt vooral door persoonlijke omstandigheden. Het weinig plaatsen van recensies zorgt natuurlijk ook voor minder bezoekers. Jammer. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

Ik vind dat er iets ontbreekt op Fresh Bananaz, maar ik kan niet goed zeggen wat. Daarom vraag ik jouw algemene mening over de blog & misschien eventuele voorstellen om hier en daar iets te verbeteren. Nieuwe rubrieken, films waar je graag recensies van zou zien, meer artikels/recensies over series, ander thema… Of helemaal niets? Again, ik weet het niet.

Daarom heb ik, zoals een paar maanden geleden, een poll opgesteld die je hieronder kan vinden. Het invullen duurt maximum 2 minuten en je zou er mij enorm mee vooruit helpen. Als je zelf nog commentaar of feedback wilt geven kan dat altijd in een reactie op deze post of op Facebook en Twitter. Cheers!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/1JAiPQttLVaUbPryJYKSBGgQFhRQhWIeRptxbUzdmBkM/viewform” query=”embedded=true” width=”760″ height=”500″ /]

Er zijn natuurlijk blogs waar ik énorm naar opkijk, alleen maar respect voor kan hebben en misschien wel een tikkeltje jaloers op ben. Ze plaatsen veel berichten, schrijven heel leuke recensies en hebben in het algemeen een mooie en overzichtelijke website. Ga zeker en vast een kijkje nemen op volgende blogs, je zal er geen spijt van hebben:

Alvast bedankt,

Joachim

5 thoughts on “Wat kan er beter bij Fresh Bananaz?”

  1. Thanks voor het noemen van mij, ik waardeer het enorm. Zelf vind ik het nog wel wat kaal om gewone recensies te lezen, dus probeer in ieder geval ergens je eigen sausje overheen te gooien 😉

  2. Super leuk dat je mijn site ook noemt! Thanks! 😀

    Ik heb je poll net ingevuld. Ik hoop dat je er iets aan hebt! 🙂 Ga je trouwens nog mee met het blogger uitje van Nostra?

      1. Heb je de uitnodiging al ontvangen? Zo niet laat even je email adres weten en of je er bij kunt zijn! Dat is ook handig voor mijn planning van de locatie

  3. Ga zo door hoor. Je doet het (ondanks het wat minder plaatsen) hartstikke leuk. Ik check regelmatig of er wat nieuws op staat. Ook de site is herkenbaar met de grote foto’s. En uiteraard dank voor de link 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.