Best bekeken trailers van 2015

12336412_10205706365674656_304212874_n.jpg

Er werden in 2015 heel wat trailers bekeken, net zoals in elk ander jaar. Opvallend is dat er dit jaar enorm veel Marvel- en andere superhelden gerelateerde trailers tussenzitten. De beschrijvingen zijn niet van mij en alle auteursrechten gaan naar de personen die ze bezitten. De filmreleases zijn die van België en de films staan niet in een bepaalde volgorde. Kan jij raden welke het meest is bekeken?

10. Kingsman: The Secret Service

± 12 miljoen Youtube views – IMDb rating: 7,8 – Release: 18 februari 2015

De nieuwste actiekomedie van regisseur Matthew Vaugn werd ontvangen met vooral positieve reviews en bracht maar liefst 277 miljoen euro op. In Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvolle kwajongen voor hun trainingsprogramma.
Net op dat moment wordt de wereld bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen. (© 20th Century Fox)

9. Deadpool

± 31 miljoen Youtube views – Voorlopige IMDb rating: geen – Release: 10 februari 2016

Een film gebaseerd op Marvel Comics’ meest onconventionele antiheld, DEADPOOL. Het verhaal is dat van Wade Wilson, een ex-Special Forces lid die een carrièreswitch doet en een huursoldaat wordt. Na een mislukt experiment om zijn kanker te genezen, krijgt hij de genezende krachten van Wolverine. Het duurt niet lang vooraleer hij zijn alter ego Deadpool creëert. Gewapend met zijn nieuwe geneeskrachten en zwarte humor gaat hij wraak nemen op de man die zijn leven bijna verwoestte. (© 20th Century Fox, Marvel)

8. Spectre

± 16,5 miljoen Youtube views – IMDb rating: 7,1 – Release: 4 november 2015

Een cryptische boodschap uit Bonds verleden stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M een strijd levert tegen politieke krachten om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de gruwelijke waarheid achter SPECTRE te onthullen. (© MGM)

7. Jurassic World

± 28 miljoen Youtube views – IMDb Rating: 7,1 – Release: 10 juni 2015

Het park is open! De vierde film in de razend populaire franchise speelt zich tweeëntwintig jaar na de gebeurtenissen uit Jurassic Park af. Zoals John Hammond het zich voorgesteld had, is er nu op Isla Nublar een volledig functionerend en groots dinosaurussenpark met de naam Jurassic World.
Het park is in handen van Masrani Corporation. Als na een aantal erg succesvolle jaren steeds minder bezoekers komen, besluit de organisatie om een nieuwe attractie te maken om zo de bezoekersaantallen weer te laten toenemen. De natuur laat zich echter niet zo eenvoudig bedwingen… (© Universal)

6. Fantastic Four

± 12 miljoen Youtube views – IMDb rating: 4,3 – Release: 26 augustus 2015

Fantastic Four is een hedendaagse reboot van Marvels langstlopende superheldenteam. Wanneer vier jonge buitenbeentjes teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum, ondergaat hun fysieke vorm verschrikkelijke veranderingen. Hun levens zullen nooit nog hetzelfde zijn en het team moet leren zijn nieuwe gaven in goede banen te leiden en samen te werken om de aarde te redden van een oude vriend die nu hun vijand geworden is. (© 20th Century Fox)

5. Terminator Genisys

± 11,5 miljoen Youtube views – IMDb rating: 6,7 – Release: 1 juli 2015

In “Terminator: Genisys” stuurt John Connor, de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese terug naar 1984 om Sarah Connor te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese echter terecht in een nieuwe onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian. Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie : het resetten van de toekomst. (© Paramount)

4. Avengers: Age of Ultron

± 78 miljoen Youtube views – IMDb rating: 7,6 – Release: 22 april 2015

Wanneer Tony Stark probeert een jumpstart te maken voor een slapende vredesonderhandeling, beginnen sommige zaken grondig mis te lopen voor de Avengers. Iron man, Captain America, Thor, the Hulk, Black Widow en Hawkeye worden aan de ultieme test onderworpen om de wereld te redden. Als Ultron op het podium verschijnt is het aan de Avengers om zijn verschrikkelijke plan een halt toe te roepen. De onverwachte allianties en de spannende actiescènes effenen het pad voor een episch en uniek avontuur. (© Marvel)

3. Batman v Superman: Dawn of Justice

± 57 miljoen Youtube views – Voorlopige IMDb rating: geen – Release: 23 maart 2016

2. Star Wars: The Force Awakens

± 68 miljoen Youtube views – Voorlopige IMDb rating: geen – Release: 16 december 2016

Het vervolg van de saga, gecreërd door George Lucas. Het verhaal begint dertig jaar na de feiten in “Star Wars Episode VI: Return of the Jedi”. (© Disney)

1. Suicide Squad

± 25,5 miljoen views – Voorlopige IMDb rating: geen – Release: 3 augustus 2016

0 thoughts on “Best bekeken trailers van 2015”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.